Säljare till Abetong, Placering Kvicksund

Abetong är ett av landets ledande företag inom prefabricerade betongelement. Abetong är ett stabilt företag och har en lång erfarenhet av konstruktion, produktion och montage av prefabricerade betongelement.

Nu söker vi för kunds räkning en Säljare till Abetong. Abetong är ett av landets ledande företag inom prefabricerade betongelement. Abetong är ett stabilt företag och har en lång erfarenhet av konstruktion, produktion och montage av prefabricerade betongelement.

Som Säljare kommer du att vara delaktig i hela processen från förfrågningsunderlag till slutbesiktning. Säljaren kommer att räkna på allt från små leveranser till stora entreprenader. Efter försäljning lämnas projektet över till projektledare. Under projektets utförandefas fungerar säljaren som ett stöd för projektledaren. Säljaren ger förslag på stomme och måste därför ha kunskap och förstå hur branschen och uppbyggnad av hus fungerar.

Mer specifikt innebär tjänsten:

–      Placering Kvicksund/Hallstahammar. Resor på dagtid kommer förekomma.
–      Rollen är flexibel och säljaren kommer styra och planera sin egen tid.
–      KAM ansvar, jobba nära stora kunder
–      Kalkylering
–      Budget i divisionen, inga individuella säljmål eller enskild budget.
–      Säljprocess upp till 6 månader.
–      Säljaren är även med på ekonomiregleringsmöten samt slutregleringsmötet för projektet.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från byggbranschen exempelvis som arbetsledare, platschef, inköpare, projektledare eller liknande. Det är viktigt att du har körkort. Har du dessutom en utbildning som byggnadsingenjör, kunskaper i CAD samt erfarenhet av prefab så är det starkt meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du:

–      Är affärsmässig och rådgivande.
–      Har förståelse och kunskap av uppbyggnad av flerfamiljshus (entreprenader).
–      Har helikoptersyn – kunna se helheten.
–      Är driven, uthållig och målmedveten.
–      Har god simultanförmåga.
–      Är relationsskapande.
–      Har god planeringsförmåga, strategisk.
–      Har bra kommunikativ förmåga.
–      Tycker om problemlösning.
–      Inte är rädd för att ”sätta ner foten”.

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas inom bolaget. Du arbetar med frihet förenat med ansvar och där företaget månar om en god balans mellan arbetet och privatlivet. Hos Abetong har du dessutom möjlighet att växa och vidareutvecklas på den nuvarande tjänsten eller kanske in i en ny roll. Företaget är familjärt och prestigelöst.

Abetong har totalt ca 530 anställda medarbetare. Företaget har kontor på 12 platser från Dalby i söder till Edsbyn i norr. Vidare har Abetong sex fabriker i Falkenberg, Hallstahammar, Kvicksund, Varberg, Vislanda H och Vislanda S. Abetong ägs av HeidelbergCement som är börsnoterat. HeidelbergCement har ca 44 900 medarbetare i fler än 40 länder. Verksamheten består framför allt av ballast och cement men även anknytande verksamheter.

Ansökan:

Vi ser fram emot att presentera vår kund närmare under rekryteringsprocessen.  Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, telnr:072 – 325 66 96.