Kundansvarig till New Life Assistans, placering Stockholm

Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete där du får vara med och göra det möjligt för människor att ha en meningsfull tillvaro? Trivs du i en administrativ roll och gillar att ha många bollar i luften? Då har vi jobbet för dig!

Om företaget

New Life Assistans AB är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Verksamheten startades i maj 2010 och hjälper i dagsläget omkring 50 kunder i Sverige till ett bättre liv. Företaget är starkt präglat av cirka 150 trevliga och ambitiösa medarbetare som både är lyhörda och tillgängliga för kundernas behov. New Life Assistans AB kännetecknas av kvalité då de har stora krav på tillgänglighet, personligt bemötande och stort engagemang.

Om tjänsten 

Som kundansvarig ansvarar du för utförandet av olika ärenden mellan de olika kontaktpersonerna. Du  fungerar som en länk mellan kunder, assistenter, arbetsledare och New Life AB. Ärenden kan till exempel handla om schemaläggning, tidrapporter, introduktion eller utbildning. I rollen har du även mycket kontakt med närstående till brukaren av New Lifes tjänster. Arbetsuppgifterna specificerat kan exempelvis vara:

– Ansvara för planering och samordning av administrativa uppgifter

– Se till att det finns bemanning hos kunden

– Rapportera och kommunicera till operativ chef (gällande t ex utförande av
arbetsuppgifter, ev. kundklagomål, förbättringsförslag etc.)

-Följa kollektivavtalet och de lagar och regler som finns inom arbetsrättslig lag för
personliga assistenter

-Ringa in vikarier när det behövs på vanliga arbetstider när arbetsledare inte får tag på
ersättare

-Se till att nyanställda får introduktion och kommunicera med kvalitetschef för
utförandet av introduktion

-Se till att räkningen till Försäkringskassan inkommer till New Life tillsammans med
tidrapporter

-Ansvara för att arbetsledaren får rätt information

Vi söker dig som har

  • God kännedom i svenska i tal och skrift
  • God kännedom i arabiska i tal

Som person är du strukturerad, flexibel, lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. I rollen som kundansvarig  kommer du att ha många kontaktytor både internt men även externt. De personer du främst kommer att ha kontakt med är personer som arbetar inom kommuner eller myndigheter samt med kund och närstående, vilket resulterar i de skallkrav som nämns ovan. Vidare ställer det krav på att du ska ha en god kommunikativ förmåga för att kunna hantera olika typer av ärenden i ditt dagliga arbete. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av servicerelaterade yrken.

Vår kund erbjuder

Som anställd hos New Life Assistans får du ett stort eget ansvar och blir en viktig person i verksamheten. New Life erbjuder goda anställningsvillkor och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter.

Tveka inte med att skicka in din ansökan idag då vi söker någon som kan starta omgående. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin Holmström på Reperio, tel.nr: 076-215 38 25.

Sökord: Kundansvarig, Administration, Arabiska, Service