Maskintekniker till Fåddman med placering i Segeltorp

Vill du vara en del av ett genuint familjeägt företag som har gått i arv i generationer? Nu erbjuder Fåddman en omväxlande roll som maskintekniker där du även får ta dig an arbetsuppgifter gällande fastigheten. Då detta är en bred tjänst finns det möjlighet att vara med och påverka rollen. Är du en person som tycker om att ha många bollar i luften och varierande arbetsuppgifter? Då kan tjänsten vara rätt för dig!

Om företaget

Fåddman AB är ett genuint familjeföretag med nästan 50 års erfarenhet av rimmade, rökta, oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Sedan 1968 när Otto Schempp och Inga-Lill Schempp startade Foodman HB har tillverkning av chark med hög kvalitet varit företagets målsättning. Under denna resa genom nästan 50 år har mycket förändrats. Företaget bytte bolagsform till aktiebolag 1971 och bytte samtidigt namn till Fåddman AB. I slutet av 1990-talet tar nästa generation, Ottos och Inga-Lills söner, Peter och Marcus över men målsättningen behålls. Under 2006 köper företaget Saltmästarns fabrik i Mantorp i ett led att tillgodose kundernas önskan om större sortiment.

Om tjänsten

Som maskintekniker ska du stödja drift och underhåll av produktionsutrustning samt bidra till en hög teknisk tillgänglighet. Arbetet innebär täta kontakter och samarbete med hela produktionsflödet. Mer specifikt innebär tjänsten:

– Utföra service, felsökning och reparation
– Problemlösning och förbättringsarbete i specifika uppdrag
– Medverka i och självständigt driva mindre underhållsrelaterade arbeten och projekt
– Medverka i förbättringsarbete och framtagning av aktiviteter utifrån genomförda analyser
– Återrapportering i produktionssystem
– Dokumentera och rapportera eventuella avvikelser samt föra in det i produktionssystemet
– Sköta inköp

Utöver rollen som maskintekniker kommer du även att vara den personen som ansvarar för fastigheten. Det kan handla om allt ifrån mindre reparationer, skötsel av lokalerna samt kontakt med externa leverantörer.

För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av felsökning, åtgärdande av fel på maskiner och systematiskt underhållsarbete. Det är meriterande om du är utbildad elektriker och besitter god datorvana och kunskap om olika typer av process- och administrativa system. Som person är du driven, självständig och strukturerad samt att du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Hos Fåddman arbetar du självständigt med omväxlande arbetsuppgifter i en prestigelös och familjär miljö.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan nu då urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringskonsult Josefin Holmström på 076-215 38 25 eller Kiara Larsson på 073-5849228

Fåddman är även intresserad av konsultlösning, så driver du eget företag och besitter kompetenser som beskrivs ovan, vänligen kontakta oss för en vidare dialog. 

Sökord: Maskintekniker, maskinteknik, fastighet, elektriker, livsmedelsindustri