Software developer C# till Logevo , placering Lund

Är du en duktig utvecklare med lång erfarenhet inom C# och som vill arbetar med att utveckla innovativa tekniker inom automatiserade logistiklösningar? Nu har du chansen att få vara med från starten med Logevo AB som ingår i IKEA-koncernen.  

Logevo är ett kunskapsföretag som utmanar för att bli en ledande utvecklare av automatiserade logistiklösningar. Med innovativa teknik hjälper Logevo med att förbättrar värdekedjan genom att automatisera varuhus och produktplockning. Detta gör att företagen kan öka lagertätheten, förbättra effektiviteten och minska behovet av att lyfta tunga produkter. Alla Logevos lösningar är inriktade på att leverera värde till slutkunden. Nu ska Logevos lösningar(robotlager/automatiserade lager) byggas ute runt om i världen vid samtliga av Ikeas 400 varuhus.

Arbetsbeskrivning 

Som en del av Logevo utvecklings team arbetar du med utveckling och underhåll av Logevo WMS /(Workflow Management System) / WCS-lösningen. Du kombinerar din erfarenhet med nya idéer för innovativa lösningar inom logistik och affärsutveckling. Din roll i laget kommer att innefatta att vara den tekniska ryggraden och bidra till att leda utvecklingsarbetet. Du är självgående, ta egna initiativ och uppskatta starkt teamarbete. Du förväntas också arbeta med kundfrågor som incidenthantering och Go Live-support. Du visar kommersiellt affärsmannaskap i dina handlingar och delar IKEAs kärnvärden. Din primära arbetsplats är på Logevos kontor i Lund. Som en del av Logevos utvecklingsteam arbetar du nära med kunder och kollegor i Sverige och runt om i världen.

Mer specifikt innebär tjänsten: 

  •  Fungera som som teknisk mentor för juniora teammedlemmar.
  •  Använda Agila utvecklingsmetoder.
  • Utveckla arkitekturen för komponenterna för att möta förändrade företagskrav samtidigt som dess integritet upprätthålls.
  •  Se till att leveranser uppfyller kraven och rekommendera alternativ där det är lämpligt

Vår kund erbjuder en spännande tjänst med intressanta utmaningar och stora möjligheter till personlig utveckling. Hos Logevo arbetar du i en prestigelöst miljö och med en familjär stämning. För att trivas i rollen ser vi gärna att du har en högskoleexamen med inriktning mot mjukvaruutveckling och mobila plattformar eller liknande. Du har 5+ års erfarenhet av C# och SQL och har kunskap och praktisk erfarenhet av moderna utvecklingsmetoder. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av WMS/WCS, WPF/WCF, automationsutrustning eller ERP-system. Vidare ser vi som ett plus om du har kunskap i andra språk. Eftersom resor till utlandet är en naturlig del av arbetet är det ett krav att du behärskar engelska flytande både i tal och skrift.


Några saker som Logevo 
värdesätter

  • Vi värdesätter våra rötter: Vi började i Småland, en region i södra Sverige som är känd för sina ödmjuka människor.
  • Vi värdesätter att vara små: Vi älskar att vara smidiga och kunna uppfinna sig från dag till dag.
  • Vi värdesätter att få saker gjorda: Vi är ”doers”. Vi tror på att försöka och lära.
  • Vi värdesätter misstag: Vi inbjuder faktiskt dem! För oss är misstag en bra indikator på att försöka att uppfinna.
  • Vi värdesätter våra liv utanför jobbet: Vi tror att vi alla ska ha ett bra livsbalans.
  • Vi värdesätter våra skillnader: Vi finner styrka i vår mångfald av åsikter, bakgrund och idéer.

Passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. För frågor angående tjänsten kontakta Kiara på 073-5849228

Sökord: Senior software developer, C#, programmering, systemutvecklare, software developer