EPM Konsult till Insight Solution, placering Stockholm

För kunds räkning söker vi nu en EPM Konsult till Insight Solutions. Insight Solutions konsulter är i grunden ekonomer eller har djupa kunskaper i ekonomistyrning, förutom att de har hög certifiering på Oracle Hyperion programvaror. Insight Solutions kombinerar därigenom verksamhetskompetens med effektiva BI-lösningar.

Som EPM Konsult kommer du att hanterar varje delmoment inför, under och efter införandet av nya system. Arbetet sker i kundprojekt där konsulten ska definiera och leverera smarta och säkra lösningar för verksamhetsstyrning. Du ska ta fram kundanpassade lösningar och funktionaliteter som förenklar och effektiviserar arbetet i stora komplexa företag. Allt för att kunden ska få en korrekt, aktuell och tydlig bild av verksamheten, som i sin tur kan ge kunden ett underlag för beslutfattande, planering och åtgärder. Vidare kommer du att;

–      Analys av förbättringsåtgärder av kundernas ekonomiska managementprocesser

–      Arbeta konsultativt med kunden både på ett operativt och strategiskt plan

–      Design och utveckling av EPM-lösningar (verksamhetsstyrning)

–      Delta i större utvecklingsprojekt

–      Att tillhandahålla utbildning i de nya BI lösningarna för kunderna

–      Delta i möte med resten av konsultgruppen en gång i månaden angående arbetsmetodik med olika teman

–      Utbilda kunder i lösning och process

 Vi söker dig som har en högskoleutbildning, helst civilekonom, -ingenjör eller liknande.

–      Mycket god kunskap inom ekonomi

–      God teknisk grundkunskap, exempelvis ha implementerat SAP eller andra systemstöd.

–      Engelska i tal och skrift

 Det är meriterande om du har

–      Erfarenhet från konsultrollen

–      Erfarenhet av att ha arbetat som controller eller i ett nära samarbete med en ekonomichef/Group Control (från ett större bolag)

Företaget erbjuder ett roligt och stimulerande arbete i en tekniks miljö med kompetenta kollegor. Du kommer att få arbeta med Sveriges största och mest framstående börsbolag. Arbetsplatsen ligger på trevliga Södermalm i Stockholm och företaget erbjuder generösa förmåner.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96 eller Fredrik på Reperio, tel.nr: 073 – 540 03 31.