HR Generalist till Contiga med placering i Norrtälje

Har du några års erfarenhet av Hr arbete och är sugen på nya utmaningar? Reperio Search söker nu för Contigas räkning en Hr Generalist!

Om tjänsten

Contiga ägs till största del av HeidelbergCement vilket innebär att Contiga är en del av den stora internationella byggmaterialkoncernen med ca 60 000 medarbetare i 60 olika länder. Contiga erbjuder stål- och betongkonstruktioner för alla slags byggnader. Exempel på kunder till Contiga är NCC, Skanska, DEAB, JM- Entreprenad, Veidekke och Erlandsson  Contigas viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus. Contiga har totalt ca 225 stycken medarbetare fördelat på fabriksmedarbetare, yrkesarbetare och tjänstemän. Contiga har två olika anläggningar i Norrtälje och du kommer sitta vid en av dom.

I rollen som Hr Generalist på Contiga ingår du i stabsfunktionen och är ett viktigt stöd till chefer i såväl operativa som strategiska Hr frågor vid de båda enheterna i Norrtälje. Till en början kommer det vara stor vikt på det operativa arbetet då behovet där är störst. Du arbetar nära en spännande och händelserik verksamhet och ger support i t.ex. rekrytering, rehabilitering, kompetensutveckling, lag och avtalsrätt. Du bistår eller leder förhandlingar samt att en del av din arbetstid kommer att innebära arbete i Contigas tidredovisningssystem samt Hr-administration. Exempel på projekt kan vara:

– gemensamt arbete med nya riktlinjer för den organisatoriska och sociala miljön

– gemensamt arbete med kränkande särbehandling

– gemensamt arbete på högskolor och mässor

Vi söker dig som

Har en relevant Hr utbildning. Vidare ser vi att du har arbetat:

– 2-3 år med kvalificerat Hr arbete i kombination med relevant arbetslivserfarenhet

– använt sig av arbetsrätten i förhandlingar och känner sig trygg med det

– erfarenhet från att stötta chefer och gärna inom områdena bygg, produktion eller industri

– flytande i svenska i tal och skrift

– körkort

Personliga egenskaper

Rätt person för tjänsten har en stor egen drivkraft och är initiativrik. Du ska vara lösningsfokuserad och uthållig för att kunna nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är prestigelös med ett gott omdöme där du är trygg i dig själv. Vidare ser vi att du är duktig på att skapa goda relationer och en duktig kommunikatör till dina medarbetare.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsult Josefin på Reperio, tel.nr: 076 – 215 38 25.

Sökord: HR, HR Generalist, Business Partner, Human Resources, HR konsult, HR Specialist