Utvecklare av inbyggda system till Cale Access, placering Kista

Är du en driven och skicklig systemutvecklare inom inbyggda system? Vill du vara med på resan att utveckla innovativa produkter för framtidens parkeringsbehov? Har du dessutom erfarenhet av betalningslösningar samt goda erfarenheter i C++? Då har vi helt rätt tjänst för dig! 

Cale Access AB är en av världens ledande leverantörer av flexibla systemlösningar för obevakad betalnings- och avgiftshantering. Cale är specialist på betalterminaler, elektronisk betalning och internetbaserade BackOffice-lösningar. Cale levererar även tillbehör, service och support inom området, allt med inriktning mot maximal tillförlitlighet, säkerhet och användarvänlighet.

Tjänstebeskrivning

Som uvecklare av inbyggda system på Cale Acess kommer du att tillhöra koncernens R&D, men vara verksam i utvecklingsgruppen på företagets dotterbolag som är inne i en uppstart-och nyetableringsfas. R&D avdelningen utvecklar webbaserat backoffice, inbyggda system och mobilapplikationer. I gruppen arbetar systemutvecklare och testare. Företaget använder sig av agila metodiken Scrum.

Det huvudsakliga arbetet innefattar att skapa och omvandla tjänster och produkter, som idag är externa, inom betalningslösningar. Syftet är att effektivisera och öka kvaliteten i leveranserna samt skapa förbättrade förutsättningar för produktanpassningar och -utbud.  Du kommer att få medverka i hela processen från planering och analys till utformning av kravspecifikationer och kodning. Utvecklingen sker i C++

Mer specifikt innebär tjänsten

  •  Systemutveckling av inbyggda system
  •  Kravnedbrytning, teknisk design, programmering och enhetstestning tillsammans med teamet
  •  Skriva och genomföra enhetstestning
  •  Utformning av teknisk dokumentation för att säkra effektivt underhåll och återanvändning av kod
  •  Komma med rekommendationer till förbättringar i den övergripande utvecklingsprocessen
  • Trendspaning gällande tekniker och teknik som påverkar arbetet
  • Aktivt deltagande i gruppmöten och bidrar med idéer

Vem är du?

Du har troligen en utbildning inom systemvetenskap eller liknande. Du har erfarenhet från systemutveckling av inbyggda system samt har lätt för att sätta dig in i stora komplexa system. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av betallösningar såsom betalterminaler.  Du brinner för problemlösning, är en ”teamplayer” och tycker om att komma med nya idéer och förslag.

Vår kund är en trygg och stabil arbetsgivare sedan etableringen 1955. Hos Cale arbetar du med frihet förenat med ansvar i en miljö med god stämning och en internationell prägel. Cale Access befinner sig i en tillväxtfas och det finns goda möjligheter att gå vidare inom företaget till en annan roll i framtiden. Företaget tillämpar 37 timmars arbetsvecka och erbjuder bland annat övertidsersättning, friskvårdsbidrag, rikskort och tjänstepension/tjänsteförsäkring. Resor kan förekomma främst till etableringsorter såsom Skandinavien, Europa och Nordamerika.

Passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. För frågor angående tjänsten kontakta Malin på 072 – 325 66 96 alternativt Kiara på 073-502 55 04.

Sökord: Embedded developer, Utvecklare, Systemutvecklare, Inbyggda system, C++, mjukvara