Servicetekniker till Geomek, Placering Stockholm

Vill du komma in i ett snabbt växande företag där du som medarbetare får möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor och företaget. Geomek är ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar och högt i tak. Geomek har nyligen flyttat till ljusa fräscha lokaler i Lunda Industriområde och vi söker nu för deras räkning en servicetekniker/mekaniker. Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med de flesta tänkbara serviceuppdrag, från mindre reparationer till större totalrenoveringar av borriggar. Geomeks verkstad är ankaret i företagets serviceorganisation. Mer specifikt innebär tjänsten:

– Fältverksamhet.

– Diagnostisera var felet ligger och avhjälpa kunderna på plats ute på fältet för att minska stillestånd. Om det inte är möjligt, avhjälpa tillfälligt för att sedan ta in maskinen på verkstaden.

– Ca 50 procent av arbetstiden är ute på fältet och ca 50 procent inne i verkstaden.

– Ge rådgivning och support per telefon vid akuta problem.

Geomek har dessutom ett hämtlager med ett stort antal reservdelsartiklar.

Vi söker dig som

Har läst fordonsprogrammet eller industriprogrammet på gymnasiet eller har motsvarande kompetens. Du kan även ha läst på entreprenadföretagens yrkeshögskolor. Vidare ser vi att du har:

– Kunskap inom hydraulik, mekanik eller el.

– Intresserad av mekanik

Det är meriterande om du tidigare har kommit i kontakt med Geomeks maskiner.

Personliga egenskaper

Rätt person för tjänsten är analytisk och lösningsorienterad. Du ska vara social, tycka om att möta andra människor samt serviceinriktad. Resor förekommer i tjänsten och då till de andra marknaderna och framförallt till grannlandet Norge. Totalt ca en vecka per år.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Josefin på Reperio, tel.nr: 076 – 215 38 25 alternativt Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96.