Data Warehouse Developer till Verisure Innovation- Placering Linköping

Har du arbetat inom Data Warehouse men är intresserad av en större roll inom Business Intelligence? Verisure Innovation erbjuder nu en bred och utmanande roll till sitt BI team med position i Linköping. Verisure är ett företag med god sammanhållning och en arbetsplats där det händer mycket vilket gör att dagarna blir spännande och händelserika.

Om tjänsten

Verisure har olika BI-team och till den platsen de söker för idag servar ca hälften av kundportföljen för 6 olika länder. Teamet består av 5 stycken medarbetare.

Som Data Warehouse Developer kommer du att fokusera på uppbyggnad, underhåll och design av Data Warehouse samt optimering i ETL-verktyg. BI- teamet supporterar 12 olika bolag i Europa med allt från utveckling och implementering av nya lösningar till slutanvändarutbildning. Du arbetar således från ax till limpa i projekten. Lösningen har idag 400 aktiva användare och lika många får rapporter dagligen.

Arbetsområden:
– Underhåll av definitioner i befintlig struktur
– Uppbyggnad av nya DW-modeller
– Design av slutanvändarprodukt (Dashboards, analyser, etc)
– Supportärenden från slutanvändare
– Databasoptimering
– Initiera, driva och implementera ständiga förbättringar inom Data Warehouse och ETL

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en examen inom systemvetenskap, matematik eller motsvarande. Lång arbetslivserfarenhet kan väga upp en utbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vidare ser vi att du har;

– Minst två års erfarenhet av Data Warehouse och ETL processer

– Analytisk erfarenhet

Det är meriterande om du har

– Erfarenhet av Business Intelligence verktyg

– Erfarenhet från att leda projekt

Personliga egenskaper

Verisure söker en person som vågar komma med egna idéer för att utveckla verksamheten. Vidare ser vi att du är driven och ansvarar för ditt egna projekt. Det är viktigt att du är analytisk, strukturerad och lägger stor vikt vid detaljer. Verisure söker en lagspelare med ett intresse för andra människor. Det är ett härligt team med bra stämning och mycket frihet under ansvar.Du ska vara flytande i svenska i tal och skrift samt kunna behärska engelska.

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96 alternativt Josefin på Reperio, tel.nr: 076 – 215 38 25.