Sales Director EMEA, Asia & Pasific till Herobility, Placering Västerås

Nu söker vi för kunds räkning en Sales Director EMEA, ASIA & PACIFIC till Herobility. Herobility AB är ett svenskt företag med innovativa produkter som underlättar för bebisar och gör livet enklare för föräldrarna. Produktutvecklingen för Herobility startade 2014 och sedan dess har successivt utökat både verksamheten och marknaden. Företaget säljer nappflaskor, pipmuggar, nappar och accessoarer för bebisar.

Som Sales Director arbetar du som säljare/marknadsförare för babyprodukter inom detaljhandeln i Europa, Asien och Stilla havsområdet. Tjänsten innebär att:

–       Bryta ny mark på den  marknaden

–       Arbeta med prisstrategier såsom att ha rätt marginaler

–       Analysera marknaden och konkurrenterna

–       Delta på mässor

Vi söker dig som har 3 – 7 års erfarenhet av att ha arbetat med babyprodukter inom detaljhandeln. Alternativt att du har arbetat med andra produkter gentemot detaljhandel samt ett par års säljerfarenhet av babyprodukter. Du behärskar svenska och engelska i tal såväl som i skrift. B-körkort är ett krav då tjänsten innebär resor. Vi ser det som en stark merit om du har erfarenhet från att ha arbetat internationellt och inneha goda kontakter inom branschen.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är:

–       prestigelös

–       strategisk

–       initiativtagare

–       uppfinningsrik

–       bra på att bygga upp långsiktiga relationer

–       driven, resultat- och målinriktad

–       hungrig på nya utmaningar

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget/koncernen eftersom du kommer att vara först på plats som säljare. Herobility är ett stabilt företag med god ekonomi och är ett systerbolag till det framgångsrika företaget Smartshake som har blivit utsett till ett av Sveriges snabbaste växande företag och årets exportgasell.

Företaget har en låg personalomsättning och tjänsten innebär frihet under ansvar med snabba beslutsled i en liten organisation.

Herobility AB och Smartshake AB är organiserat under moderbolaget Invent and Protect Holding AB. Smartshake gick från 0–100 MSEK i omsättning på sex år och det är ingen tvekan om att Herobility kommer att utveckla i samma takt. Målet för Herobility är att skapa ett internationellt varumärke. Dotterbolaget SmartShakes kontor och lager ligger i Stockholm och USA och har idag omkring 21 anställda.

Ansökan:

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96 eller Fredrik på Reperio, tel.nr: 073 – 540 03 31.