Maskinoperatör till Garos, Placering Jönköping

Nu söker vi för kunds räkning en Maskinkonstruktör till Garos. Garos utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och system till förädlingsprocessen inom kött-, fågel-, och fiskbranschen. Företaget började som tillverkare av utrustning, men 1985 började Garos att utveckla och designa egna maskiner. Sedan dess har Garos successivt utökat både verksamheten och marknaden.

Som Maskinkonstruktör arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter för en konstruktör/produktutvecklare. Du kommer således att arbeta med:

–       Att utveckla hela maskiner eller delsystem

–       Tillverkningsunderlag i SolidWorks

–       Produktvård

–       Kundprojekt

–       Leverantörskontakter

–       Framtagning av instruktioner

–       Testning av maskiner

–       Dimensionering av drift/lagring

–       Dimensionering av pneumatik/hydraulik/vätskesystem, mm.

Vi söker dig som troligen har en högskoleutbildning som maskiningenjör eller som har tillgodogjort dig rätt kunskap genom arbetslivserfarenhet på området. Vi ser att du har några års erfarenhet av produktutveckling och konstruktion inom maskinteknik. Du har goda kunskaper i SolidWorks och i tillverkningsindustrins direktiv och standarder. Du är van att arbeta administrativt med datorn som verktyg och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vi ser det som en stark merit om du har erfarenhet från maskiner i processindustrin.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är:

–       prestigelös och har lätt till samarbete.

–       strukturerad

–       analytisk

–       självgående

–       kommunikativ

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsgivare där den ekonomiska vinsten går tillbaka till utvecklingen i bolaget. Du kommer att arbeta med produkter i framkant till en global marknad på ett företag som är topp 4 i världen på området. Företaget har en låg personalomsättning och tjänsten innebär frihet under ansvar med snabba beslutsled i en liten organisation.

Garos försäljning består till 90 % av export och de har en mycket stark ställning på marknaden.Företaget ägs av familjen som grundade företaget (och förvaltas idag av andra generationen) tillsammans med starka partners från branschen. Garos har idag ca 75 medarbetare inklusive dotterbolaget i Polen. Svenska Garos omsätter ca 55 MSEK och Garos Polska ca 30 MSEK.

Ansökan:

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96 eller Fredrik på Reperio, tel.nr: 073 – 540 03 31.