VoIP intresserad Backend utvecklare till Verisure, Placering Malmö

Nu söker vi för kunds räkning en VoIP intresserad Backend utvecklare till Verisure Innovation Center. Alla Verisures produkter och tjänster, såväl som stödsystem utvecklas på företagets egna Innovation Center. Verisures forsknings- och utvecklingsteam har breda kunskaper inom webb, databaser och systemutveckling.

Verisure har en feltolerant och skalbar Voice Backend för direktkommunikation med kunders s.k. Direkt-enhet. Teamet Platform Foundation är ansvarig för plattformens funktionella och icke funktionella krav. Själva installationen och nätverkskonfigurationen sköts av avdelningen IT Operations.

Som VoIP intresserad Backend utvecklare (Java) tar du huvudansvaret för Verisures Voice Backend. Du kommer att arbeta med väldigt kompetenta medarbetare och ni arbetar tillsammans i teamets alla ansvarsområden med ramutveckling samt icke funktionella krav inom distribuerade backend med REST APIer., så även inom Voice Backend. Teamet arbetar agilt enligt Scrum och Kanban.

Mer specifikt innebär tjänsten att:

–       Ta huvudansvaret inom teamet Platform Foundation för Verisures Voice Backend utveckling

–       Ansvara för utförandet av tekniska förbättringar av Verisures Voice Backend

–       Arbeta med design, programmering och testning (Integrationstester, Unit tester) av Plugins, script och andra komponenter som interagerar med Voice Backend

–       Arbeta med Third Line support

–       Se till att sprida kompetens inom teamet

–       Utveckla företagets distribuerade Backend med REST API:er och osv

Vi söker dig som har en formell universitetsutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Du har goda kunskaper inom Java backend utveckling Dessutom har du erfarenhet av produkterna Asterisk och Kamailio eller liknande och en mycket god förståelse av VoIP och SIP protokoll. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du:

–       Är hungrig, drivkraftig och innehar en förståelse för helheten

–       Är självgående

–       Kan ta konstruktiv kritik

–       Hänger med i det nya som händer inom tekniken

–       Har förmågan att kunna tänka utanför boxen

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsgivare. Som Backend utvecklare arbetar du med varierande arbetsuppgifter i ett prestigelöst team med utmanande arbetsuppgifter. Arbetsmiljön är flexibel med frihet förenat med ansvar och inte tunga processer. Som Backend utvecklare får du direkt feedback på det du gör och ser snabbt resultat då det du utvecklar används månaden efter av 100 000 tals kunder.

Verisure är det nya namnet för Sercuritas Direkt, vilket är det mest installerade larmet i Sverige. Verisure är varumärket för konsumenterbjudandena. Med 2 miljoner kunder och 9000 anställda världen över, är Verisure nummer ett i Europa och växer starkt i Sydamerika. Innovation Center är beläget i Malmö och i Linköping, men består av ett internationellt team med anställda placerade vid företagets kontor runt om i Europa

Ansökan:

Ansök redan idag då urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96 alternativt Josefin på Reperio, tel.nr: 076 – 215 38 25.