Projektledare till Sapa Profiler, Placering Vetlanda

Nu söker vi för kunds räkning en Projektledare till Sapa Profiler AB med placering i Vetlanda. Sapa är marknadsledande inom aluminiumprofiler. Vid Sapas fabriker i Vetlanda och Finspång strängpressar företaget profiler, bearbetar, ytbehandlar och fogar samman delar till kompletta system.

Allt oftare monterar Sapa de färdiga slutprodukterna, tar hand om paketering och logistik. På så sätt bidrar företaget inte bara med högkvalitativa profiler utan är också med och utvecklar kundernas affärer i vidare mening.

Som projektledare driver du mindre men även mer omfattande investeringsprojekt. Detta avser t.ex. utrustning såsom enskilda maskiner eller maskingrupper.  Även mer omfattande projekt som innebär att expandera befintlig fabriksenhet kan förekomma. I arbetet ingår ej utveckling av kundprodukter. Som ansvarig projektledare skall du bl.a.

–      Upprätta riskanalyser

–      Tidplaner

–      Kalkyler

–      Bedöma resursbehov, Utrustning och personer (Både interna och entreprenörer)

Som projektledare bedriver man oftast flera projekt parallellt. Rollen kräver att man har förmåga att leda och motivera sin omgivning och samtidigt vara tydlig i sin kommunikation till projektmedlemmarna.

Vi söker dig som har ingenjörsexamen mot tillverkande industri. Gärna kompletterad med en ledarskapsutbildning. Du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Det är  också starkt meriterande om du har arbetat med liknande investeringsprojekt som beskrivs i annonsen.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du:

–       Är lyhörd

–       Är pedagogisk

–       Är kommunikativ

–       Har förmågan att se olika uppgifter och verksamheter ur ett helhetsperspektiv.

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap och prestigelös miljö. Företaget sätter mycket fokus på och arbetar med säkerhet, hälsa och stressrelaterade frågor. Sapas mål är att forma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar. Värdeorden är: Kunden först – Pålitlig – Entreprenörskap – Ett bolag – Ansvarstagande.

Sapa Profiler har 22 600 medarbetare i mer än 40 länder och huvudkontoret ligger i Oslo, Norge. Företaget har ca 900 medarbetare i Sverige, i Vetlanda, Finspång, Göteborg, Stockholm och Sundsvall.Sedan 1963 har Sapa utvecklat, tillverkat och marknadsfört aluminiumprofiler. Sapas kunder finns över hela Europa inom alla branscher såsom; hem & kontor, bygg, industri, elektronik och transport.

Ansökan:

Vi ser fram emot att presentera vår kund närmare under rekryteringsprocessen. Urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96.