Underhållstekniker till Sapa profiler, placering vetalanda

Sapa är marknadsledande inom aluminiumprofiler. Vid Sapas fabriker i Vetlanda och Finspång strängpressar företaget profiler, bearbetar, ytbehandlar och fogar samman delar till kompletta system. Allt oftare monterar Sapa de färdiga slutprodukterna, tar hand om paketering och logistik. 

Nu söker vi för kunds räkning en Underhållstekniker till Sapa Profiler AB med placering i Vetlanda. Sapa är marknadsledande inom aluminiumprofiler. Vid Sapas fabriker i Vetlanda och Finspång strängpressar företaget profiler, bearbetar, ytbehandlar och fogar samman delar till kompletta system.

Allt oftare monterar Sapa de färdiga slutprodukterna, tar hand om paketering och logistik. På så sätt bidrar företaget inte bara med högkvalitativa profiler utan är också med och utvecklar kundernas affärer i vidare mening.

Som Underhållstekniker supporterar du arbetsledare i produktion och samarbetar med den produktionstekniska avdelningen. Mer specifikt innebär tjänsten:

–         Du är involverad i arbete med förebyggande säkerhet

–         Gör behovsanalyser och beställningar av material i systemet Microsoft Dynamics AX

–         Kontakt och samarbete med inköpsavdelningen och externa leverantörer – Utföra mertidsanalyser

–         Identifiera och analysera uppkomna driftstopp

–         Upprätta planer för underhållsarbete

–         Upprätta beskrivningar mot S.O.P (Standard Operation Procedure)

Vi söker dig med ingenjörsexamen inom el alternativt mekanik, gärna kompletterad med UH-utbildning. Du har generell datorvana och behärskar engelska obehindrat i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkning av aluminiumprodukter.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du:

–         Är strukturerad

–         Är analytisk

–         Är kommunikativ

–         Har lätt för att samarbeta

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap och prestigelös miljö. Företaget sätter mycket fokus på och arbetar med säkerhet, hälsa och stressrelaterade frågor. Sapas mål är att forma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar. Värdeorden är: Kunden först – Pålitlig – Entreprenörskap – Ett bolag – Ansvarstagande.

Sapa Profiler har 22 600 medarbetare i mer än 40 länder och huvudkontoret ligger i Oslo, Norge. Företaget har ca 900 medarbetare i Sverige, i Vetlanda, Finspång, Göteborg, Stockholm och Sundsvall.Sedan 1963 har Sapa utvecklat, tillverkat och marknadsfört aluminiumprofiler. Sapas kunder finns över hela Europa inom alla branscher såsom; hem & kontor, bygg, industri, elektronik och transport.

Ansökan:

Vi ser fram emot att presentera vår kund närmare under rekryteringsprocessen. Urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Malin på Reperio, tel.nr: 072 – 325 66 96.