grundarna har ordet

Reperio betyder ”att finna” på Latin. Reperio Search AB grundades 2010 av Malin Nordh och Fredrik Hellström. Tillsammans med sina medarbetare har de en lång erfarenhet av rekrytering, headhunting och försäljning.

“Du söker – Vi finner” är vårt motto

Kompetensförsörjning – det är vad vi brinner för.

Ambitionen var att starta ett rekryteringsföretag som arbetar i enlighet med våra värdeord: Engagemang, Kvalitet, Kommunikation. Reperio utgörs av drivna individer med ett genuint engagemang för rekrytering, näringslivet, företagsamhet och tillväxt. Medarbetarna engagerar sig för sina uppdragsgivare och brinner för deras framgång. Sedan starten har Reperio genomfört många spännande uppdrag inom olika branscher runt om i Sverige.

Vi som grundat Reperio brinner för det personliga mötet mellan människor. Genom Reperio har vi förmånen att ständigt träffa människor på alla nivåer i arbetslivet.  Att vi dessutom får hjälpa våra kunder att lösa ett problem och kandidaterna till en mer inspirerande vardag är en förmån som ger oss ständig inspiration och ny positiv energi.

Eftersom vi brinner för människor så brinner vi också för våra fantastiska medarbetare vilka är de som utgör kärnan i Reperios framgång.  Vår drivkraft med att starta Reperio var att skapa en kultur, ”reperio-andan”, som är inkluderande i företagets framgång, prestigelös och glädjefylld.

Vi ses!

referenser

Reperio betyder att finna på Latin

våra kunder säger

"För att lyckas med en bra rekrytering krävs att rekryteringsfirman sätter sig in i hur företaget som dom skall rekrytera till fungerar och förstår  kompetensbehovet. Jag har använt Reperio Search  vid ett flertal tillfällen för såväl säljartjänster som betydande chefsposter och jag har blivit imponerad varje gång över utbudet av kandidater."

Lars Rüdén

VD

Robota

"Reperio har med sitt engagemang och professionalism både visat och möjliggjort att i en tidspressad rekrytering effektivt kunnat presentera flertalet högintressanta kandidater, enligt våra angivna sökkriterier. Tryggt och professionellt från början till slut."

Jonas Sundholm

Head of Regional Sales North

Festo AB

"The recruitment team at Reperio have provide excellent service to Cale.  They have helped us find high quality candidates and improve the caliber and professionalism of our organization."

Jeff Nethery

Global Products Director

CALE