VD har ordet

malin-och-fredrik-2

Efter att ha rest jorden runt med en ryggsäck så låg valet nära till hands att läsa internationell inriktning på Stockholms universitet. Efter examen hade jag förmånen att arbeta med internationella affärsrelationer mellan Sverige och Östeuropa där jag träffade och samtalade med flertalet såväl svenska som internationella säljare och företagsledare. Rekryteringsbranschen lockade mig eftersom det är i mötet mellan människor som det händer spännande saker. Jag arbetade i några år som rekryteringskonsult och insåg snabbt att jag ville bygga ett eget rekryteringsföretag som sätter människorna, ett företags värderingar och rekryteringsstrategin i fokus.

2010 stod jag i startgroparna och grundade Reperio Search tillsammans med Fredrik Hellström. Fredrik och jag hade tillsammans ett brett nätverk och en lång erfarenhet av rekrytering, projektledning och försäljning.

På Reperio värderar vi kundnära relationer för att kunna lägga grunden för ett långsiktigt och fruktbart samarbete. Mina medarbetare har ett genuint engagemang och brinner för kundens framgång. För oss är det viktigt att såväl kunden som kandidaterna  får den bästa upplevelsen kring rekryteringsprocessen. Här på Reperio är jag omgiven av drivna individer med ett genuint engagemang för rekrytering, näringslivet, företagsamhet och tillväxt. Vi har idag hela 90 procent återkommande kunder vilket jag är särskilt stolt över. Sedan starten har Reperio genomfört många spännande uppdrag inom olika branscher runt om i Sverige.

Eftersom jag brinner för människors utveckling så brinner jag också för mina fantastiska medarbetare vilka är de som utgör kärnan i Reperios framgång.  Min drivkraft med att starta Reperio var att skapa en kultur, ”reperio-andan”, som är inkluderande i företagets framgång, prestigelös och glädjefylld. På Reperio har vi roligt tillsammans samtidigt som vi ser till att våra kunder rekryterar rätt från början.

Vi ses!

Malin Nordh, VD Reperio Search AB

referenser

Reperio betyder att finna på Latin

våra kunder säger

"För att lyckas med en bra rekrytering krävs att rekryteringsfirman sätter sig in i hur företaget som dom skall rekrytera till fungerar och förstår  kompetensbehovet. Jag har använt Reperio Search  vid ett flertal tillfällen för såväl säljartjänster som betydande chefsposter och jag har blivit imponerad varje gång över utbudet av kandidater."

Lars Rüdén

VD

Robota

"The recruitment team at Reperio have provide excellent service to Flowbird.  They have helped us find high quality candidates and improve the caliber and professionalism of our organization."

Jeff Nethery

Global Products Director

Flowbird – Urban Intelligence